Internet marketing

Prednosti Internet marketinga u odosu na klasični su mnogobrojne. Internet marketing je direktan marketing. Putem njega komunicirate direktno sa svojim klijentima i ulazite u svaki dom. Internet marketing je još i interaktivan. Osim što prenosite poruku svojim klijentima, u stanju ste da oslušne i njihovu reakciju. Korisnici Interneta najčešće imaju mogućnost da odmah stupe u kontakt sa Vama kao oglašavačem, a Vi ste u mogućnosti da neprestano pratite efekte svoje marketinške kampanje.

Internet, u odnosu na klasične medije, pruža veće mogućnosti prezentovanja Vaših proizvoda i usluga. Na Internetu niste ograničeni vremenom trajanja vaše prezentacije. Pored toga, Internet ne poznaje granice. Uz našu pomoć, dostupna su Vam i najprometnija mesta na Internetu: Google i Facebook, ali isto tako i domaći sajtovi, i sve to po neverovatno povoljnim cenama.


Još jedna prednost Interneta je ciljano oglašavanje. Koristeći se Internetom kao medijem, u stanju ste da odaberete i izdvojite svoju ciljanu grupu i samo ka njoj usmerite svoj marketing, čime postižete veću efikasnost i uštedu. Odlični primeri koje danas veliki broj ljudi koristi su Google Adwords i Facebook Ads.

IT Marketing Vam pruža usluge Internet reklamiranja u sledećim oblastima:

Facebook marketing (Ads - Oglasi)

Google marketing (Ads - Oglasi)

 

Дизайн :