Sve je više kompanija koje vrlo dobro shvataju koji učinak može ostvariti jasno definisana i lepo osmišljenja internet prezentacija. Pristupačnost i niska cena interneta, sve veća dostupnost smart (pametnih) telefona kod nas konačno su doveli do ekspanzije korisnika tog medija u Srbiji te je veličina tržišta nepregledna i vrlo interesantna za najrazličitije vidove oglašavanja i trgovine.

Izrada web sajtova i prisustvo kompanija na internetu odavno je preraslo prosto prikazivanje informacija, a tehnologije programiranja su odmakle u toj meri da danas ne postoji praktično ništa što je nemoguće izvesti ili implementirati na web sajt. Web sajt je mnogo više od dela vašeg biznis plana. To je važan servis koje današnje tržište očekuje.

izrada web sajta srbija

Internet prodavnice, aukcije, rezervacije, dinamički katalozi, plačanje karticama, povezivanje sa internim sistemima u firmama, samo su neki od potencijala koje poseduje internet. Tokom godina rada za naše klijente smo izradili najrazličitija rešenja koja su im u mnogome olakšala poslovanje, pojeftinila procese u firmi i podigla profit i zaradu.

Neka vaš web sajt počne da radi za vas.

"It's Not How Big You Are, It's How Big You Think!"

U ovom delu sajta Vam predstavljamo sve ono što možemo učiniti i za Vas.

 

- Izrada web sajta

- Redizajn web sajta

- Izrada internet prodavnica (e-commerce)

- Usluge ažuriranja i održavanja

- Domen i hosting

- SEO (optimizacija sajta i prijava na pretraživače)

 

Možete nam poslati i zahtev za ponudu i saznati koliko bi Vas koštale naše usluge.

Дизайн :