SEO - Optimizacija sajta

Zašto je važna optimizacija za pretraživace?

Kada potrošaci traže proizvode ili usluge putem interneta, oni ukucavaju određene termine na pretraživačima (Google, Yahoo, Bing, Ask...). Prema istraživanjima, 62% korisnika zadovolji svoju potrebu sa prva tri pogodka na pretraživaču, a 90% sa prvih 10! Da bi ste dospeli do prve strane potrebno je dosta vremena i znanja i mi Vam u tome možemo pomoći!

Optimizacija web sajta je zaista jedna od ključnih stvari kada govorimo o uspehu nekog web sajta na internetu, naime, zamislite svoj web sajt koji izgleda atraktivno, ima kvalitetan sadržaj, ali nema posetioce koji sve to treba da vide! Ima li nešto gore nego videti dobru stvar koja propada?! Pravilnom optimizacijom za pretraživače doćićete do svog glavnog cilja, a to je da Vaš sajt radi za Vas, dovlači nove kupce, edukuje ih i što je najbitnije štedi Vaše dragoceno vreme!

Šta je optimizacija za pretraživace?

Promocija web sajta i optimizacija za pretraživače (SEP & SEO) predstavljaju posebno dizajniranje i kodiranje celog sajta tako da postoji velika mogućnost da će se ime vaše web stranice pojaviti u samom vrhu na vodećim pretraživačima, tipa Google, Yahoo, Bing...

Cena optimizacije za pretraživače

Cena optimizacije za pretraživače zavisi od više faktora (da li je sajt već urađen, na koji način je urađen, koje je veličine sajt, za koliko reči ga je potrebno optimizovati, kakva je konkurencija itd...). Što je veći sajt i što je veća konkurencija više je rada potrebno i sa tim raste i cena usluge.

Optimizacija koda i prijava na pretraživače je prvi deo posla i naplačuje se jednokratno, dok drugi deo predstavlja ulaganje u marketing i održavanje pozicije na pretraživaču i naplačuje se mesečno. Da napomenemo, možete izabrati samo prvi deo ukoliko želite, nisu obavezna oba dela istovremeno.

Prvi rezultati optimizacije su vidljivi između 1-3 meseca, a ukoliko želite pravi uspeh na pretraživaču, dugoročna ulaganja su neminovna jer kao i Vi i Vaša konkurencija ulaže u marketing i za prva mesta je potrebno zaista dosta truda.

Možete nam poslati i zahtev za ponudu i saznati koliko bi Vas koštale naše usluge.

seo optimizacija sajta srbija

Дизайн :